Per què un blog? la part dinàmica del nostre web

In Blog by mama.cat

Per què hauria de tenir un blog?

Diuen les males llengües que als robots de Google els hi encanta el contingut fresc i del dia i que és una de les condicions perquè el gegant posicioni pàgines web en el seu buscador.

Alimentem doncs aquests enginys, aportant nous continguts periòdicament al nostre lloc.

Com ho fem?

Si tens la immensa sort de gestionar un lloc amb WordPress, tens una eina perfecte per fer-ho: la utilitat de blog. Bateja aquesta eina com millor et sembli: blog, notícies, novetats, actualitat, etc.

Amb WordPress pots gestionar aquest tipus de publicació mitjançant les entrades i ordenar-ho amb les categories i les etiquetes. Les entrades representen la part dinàmica del nostre web, el contingut que actualitzem periòdicament.

Es molt fàcil editar al Web amb aquesta tecnologia, només has de preocupar-te per escollir la temàtica sobre la que escriuràs. Escriu sobre els temes que domines, sobre el que saps. Pensa amb les necessitats dels teus usuaris, en com pots ajudar-los, amb consells, trucs, opinions, informacions, etc. Tu ets l’especialista en la matèria, difon la teva informació, el programari s’encarrega de la resta.

Crea la teva pàgina web, però fes-ho amb WordPress, perquè podràs fer servir la utilitat de blog en el teu lloc, i tot seran avantatges!

Si encara no estas convençut, visita l’aparador de llocs webs destacats fets amb WordPress et sorprendrà! un 23 % d’Internet usa WordPress i a més, esta optimitzat pel SEO.