Construïm pàgines web.

Pàgines web ben fetes i econòmiques. Sense quotes mensuals.

Treballem amb WordPress i amb diferents eines de construcció, el que ens permet oferir-vos solucions ràpides personalitzades i de menor cost que la confecció de llocs a mida.

Composem tot tipus de documents


Amb cura, paciència, actitud de servei i treball impecable, us oferim treballs de maquetació a empreses que externalitzin aquests treballs, com a aquelles que necessitin fer més atractius els seus documents gràfics. Igualment per a professionals o particulars que ho vulguin.

Les eines

Els constructors ens ajuden a crear llocs més atractius i funcionals, a més de fluids i que milloran l'experiència de l’usuari.

Disposen d'eines addicionals que ens permeten ampliar les funcionalitats de WordPress.

I les aplicacions creatives d'Adobe®


Visual Composer


Illustrator


Divi


Photoshop

Oxygen


InDesign


Pàgines web

Estudiarem les seves necessitats i li oferirem la millor solució per al seu projecte, des de l’elecció del domini, passant per l’estructura dels continguts, per al final donar-li formació perquè pugui gestionar vostè mateix la seva pàgina web.

WordPress

Defensem l'ús del programari de codi obert WordPress, perquè sobretot és molt fàcil d'aprendre per part dels nostres clients, i perquè podem utilitzar constructors que ens permeten obtenir pàgines web professionals, adaptables a tots els interessos per variats que aquests siguin.

Disseny gràfic

Ens ocupen del disseny i de la composició dels elements gràfics que intervenen en la pàgina web, imatges, logo, segells, icones, banners...

Maquetació editorial

Realitzem la composició professional de diferents tipus de publicacions: llibres, cobertes, revistes, periòdics, butlletins, catàlegs, fulletons...

Com treballarem la seva pàgina web

1 Un cop contacti amb nosaltres quedarem entesos per a una entrevista, on mirarem de recollir totes les seves necessitats. Li oferirem idees que puguin ajudar i satisfarem tots els dubtes que li pugui generar tenir un lloc web (allotjament, domini, etc.). Amb la informació obtinguda elaborarem un pressupost ajustat i precís per a les seves necessitats reals.

2 Tan aviat com rebem el seu vistiplau, posem en marxa la maquinària, si vostè no ho ha fet, comprarem el seu domini i l’allotjament, instal·larem els arxius dels WordPress, comprarem les eines que calguin i farem les adaptacions necessàries. Si ens proporciona textos i imatges, la seva pàgina web reflectirà millor la seva idea.

3Pim pam, vostè disposa d’un nou lloc a Internet per difondre el seu projecte. Ha arribat el moment d’explicar al món, que tenim casa a Internet: ara necessitem les xarxes socials, els nostres altaveus, on explicar i atreure clients cap el nostre lloc web, allà trobaran l'aparador que hem preparat amb les nostres habilitats, productes o serveis.

Com treballarem el seu document

1 Un cop contacti amb nosaltres quedarem entesos per a una entrevista, on mirarem de conèixer el que s'ha d'editar. Li oferirem idees que puguin ajudar i satisfarem tots els dubtes que pugui tenir. Amb la informació obtinguda elaborarem un pressupost ajustat i precís per a les seves necessitats reals.

2 Quan rebem el seu vistiplau, posem en marxa la maquinària, contactarem amb la impremta (escollida per vosté o proposada per nosaltres) per concretar els aspectes tècnics que li calguin al projecte. Si ens proporciona textos imatges, la seva publicació reflectirà millor la seva idea.

3Partirem d'una proposta de composició lògica i harmònica, que podrà valorar si troba convenient, o canviar-la segons li sembli, fins a determinar tots els aspectes gràfics que els representin. Un cop consensuat el disseny, ens posem a maquetar. En tot moment estarem contacte amb la impremta fins que tingui el seu projecte a les mans.


De la nostra capacitat d’adaptació i experiència, hem après a plantejar cada projecte com a propi.

Oferim un compromís que garanteix transmetre de la millor manera i des de qualsevol dispositiu: la seva idea.