Disseny web adaptatiu?

In Blog by mama.cat

Resposive web desing o disseny web adaptatiu, és una tècnica de disseny i desenvolupament web que mitjançant l’ús d’estructures i imatges fluïdes, aconsegueix adaptar el web a l’entorn de l’usuari, amb l’objectiu d’evitar la creació de diferents versions de web per a cada un dels dispositius que poden utilitzar una pàgina web.

La idea principal d’aquesta tècnica és fer que una web sigui visible de manera òptima en tot tipus de dispositius capaços de visualitzar pàgines web des de mòbils a ordinadors o tauletes.

Existeixen molt temes de WordPress adaptats al disseny web responsive. Tenim cura que que tots els dissenys dels nostres nous projectes siguin de disseny web adaptatiu.

mama-mobil1Si  vol saber si la seva pàgina web esta optimitzada per a mòbils pot utilitzar aquesta eina que ofereix Google.

Mobile friendly

No demori l’actualització de la seva pàgina en el cas que el disseny de la seva pàgina web hagi quedat antiquat i posi-la al dia, perquè els seus visitants puguin tenir una bona experiència de navegació, oferint una pàgina web adaptable i optimitzada als dispositius que utilitzin.

Si té dubtes si la seva web és adaptativa consulti’ns.