PÀGINES WEB (transparents)

Treballem amb el gestor de continguts (CMS) WordPress, que té tot el que necessitem per desenvolupar una pàgina web. Amb WordPress podem fer, un web, un blog, un weblog, una botiga online,…de fet qualsevol cosa que puguis imaginar, existeixen molts temes (plantilles) per adequar-lo en disseny i característiques a les necessitats del teu projecte.

WordPress és un CMS, amb aquests programes(CMS), els webs actuals, es realitzen a través o temes (plantilles), que són una col·lecció d’arxius que treballen junts per crear una interfície gràfica amb un disseny unificats subjacent en ells, la qual cosa ens permet..

Oferir una solució de posada en marxa ràpida i de menor cost que la confecció d’un site totalment a mida.

La nostra experiència ens permet realitzar,  d’entre la quantitat aclaparadora de plantilles que hi ha al mercat, la selecció d’un tema adequat per al teu projecte, a més,  si ho desitges, el personalitzem perquè s’adapti perfectament a les teves necessitats

No cobrem el disseny, cobrar pel disseny quan tu no ho has fet no és una bona pràctica, podem estar equivocats però és el que pensem,  és per això que els nostres pressupostos s’ajusten a la feina que fem.

A Mama.cat podeu escollir entre les nostres 3 ofertes per crear la vostra pàgina web i pensades per a persones amb necessitats de publicació web diferents.

  • 6 hores de formacióSolució bàsica
  • Low Cost
  • Trucs i consells
  • Instal·lacióSolució econòmica
  • Continguts inicialsSolució econòmica
  • Formació
  • GestióSolució integral
  • Manteniment pactatSolució integral
  • Seguretat

FES-HO

T’oferim els coneixements necessàris per a la creació del teu propi web o blog amb el millor programari d’edició de continguts disponible a Internet, gratuït, de codi lliure i fàcil d’administrar.
És una solució bàsica i de low cost per a tenir un web, no per això menys completa i efectiva, amb pocs diners i una mica del teu temps pots gaudir del teu espai a Internet, no cal que tinguis coneixements de programació i el podràs administrar tu mateix.

A PUNT

Aquesta modalitat es ideal per aquelles persones que tenen pressa per a tenir en funcionament un lloc web i no disposen de gaire temps per a poder crear-lo elles mateixes, nosaltres ho fem per a tu, t’ho deixem tot a punt i tu després t’encarregues de les actualitzacions i els manteniments.

ACORD

Aquesta opció esta dirigida a persones que volen dedicar-se al seu projecte i s’estimen més delegar la gestió del seu web. T’oferim la creació, posada en marxa i el manteniment pactat del teu lloc, a l’hora que la vetlla per la seguretat de les teves pàgines web. Manteniments adaptats a les necessitats de cada projecte.

Explica’ns com vols enfocar el teu projecte i nosaltres ens encarreguem de tot.

 

SEO

Consulta els nostres Serveis addicionals.

Comments are closed.