Pàgines web a prop teu

Pàgines web ben fetes i econòmiques. Ajustem els pressupostos a la feina real que fem, no cobrem el disseny perquè treballem amb els temes (plantilles) de WordPress, el que ens permet oferir-vos solucions ràpides i de menor cost que la confecció de llocs a mida.

Mira-te’ls
COMUNICACIÓ

COMUNICACIÓ

Perquè un web porta associades tant necessitats gràfiques com de redacció de textos adequats per a Internet, a més de la relació amb la Xarxa Social, per a mostrar i difondre de la millor manera els teus continguts.
Read More
SERVIDOR

SERVIDOR

Si no tens coneixements de com administrar el teu allotjament i el teu domini, si no saps quina és la millor empresa on has de contractar aquests serveis, quin pla has de triar?, et podem aconsellar o gestionar-ho per tu.
Read More
SEO

SEO

Cal disposar d’una estratègia de treball per als continguts corporatius o comercials del web o del bloc, i d’ajudar al cercador (Google) que et consideri una bona resposta a les consultes dels usuaris.
Read More
SEGURETAT

SEGURETAT

Per mantenir la seguretat del teu lloc t’oferim ajudar-te en les accions de seguretat que necessitis. Actualitzacions de programari, prevenció d’atacs maliciosos, extensions de seguretat...
Read More