Construïm pàgines web.

Pàgines web ben fetes i econòmiques. Sense quotes mensuals.

Treballem amb els temes (plantilles) de WordPress, el que ens permet oferir-vos solucions ràpides i de menor cost que la confecció de llocs a mida.


Qui som

Un petit grup de professionals que fa temps que col·laborem a Internet de manera deslocalitzada, aportant cadascú la seva especialitat, ara en aquest espai fem visible la nostra aliança. Ens encanta el que fem!

Fanatik Coders

El crak del codi que ens ho fa tot fàcil. Desenvolupa tot tipus de software.


mama.cat

Especialista en WordPress, fa les pàgines web, grafismes i formació.


Sophia Dee Chic

Monitoritza, gestiona, fa campanyes, informes i continguts per a les xarxes socials


Pàgines web

Estudiarem les seves necessitats i li oferirem la millor solució per al seu projecte, des de l’elecció del domini, passant per l’estructura dels continguts, per al final donar-li formació perquè pugui gestionar vostè mateix la seva pàgina web.

WordPress

Defensem l'ús del programari de codi obert WordPress, perquè sobretot és molt fàcil d'aprendre per part dels nostres clients, i perquè podem utilitzar plantilles que ens permeten obtenir pàgines web professionals, adaptables a tots els interessos per variats que aquests siguin.

Disseny gràfic

Ens ocupen del disseny i de la composició dels elements gràfics que intervenen en la pàgina web i si li fa falta també dels seus documents impresos. També maquetem llibres, flyers, banners, fem logos...

Xarxes socials

La publicitat en entorns socials com Facebook, Twitter o Instagram, és la millor eina per potenciar la visibilitat d'una empresa i/o producte, sobretot en entorns mobile..

Com treballem

1 Un cop contacti amb nosaltres quedarem entesos per a una entrevista, on mirarem de recollir totes les seves necessitats. Li oferirem idees que puguin ajudar i satisfarem tots els dubtes que li pugui generar tenir un lloc web (allotjament, domini, etc.). Amb la informació obtinguda elaborarem un pressuposts ajustat i precís per a les seves necessitats reals.


2 Un cop rebem el seu vistiplau, posem en marxa la maquinària, si vostè no ho ha fet, comprarem el seu domini i l’allotjament, instal·larem els arxius dels WordPress, comprarem la plantilla i farem les adaptacions necessàries. Si ens proporciona textos i imatges, la seva pàgina web resultarà millor personalitzada, si ho fem nosaltres no ho serà tant.


3Pim pam, vostè disposa d’un nou lloc a Internet per difondre el seu projecte. Ha arribat el moment d’explicar al món, que tenim casa a Internet: ara necessitem les xarxes socials, els nostres altaveus, on explicar i atreure clients cap el nostre lloc web, allà trobaran l'aparador que hem preparat amb les nostres habilitats, productes o serveis.


De la nostra capacitat d’adaptació i experiència, hem après a plantejar cada projecte com a propi. Oferim un compromís que garanteix transmetre de la millor manera i des de qualsevol dispositiu: la seva idea.