silviaweb3Benvingut!
El meu nom és Sílvia Molera, em dedico a fer pàgines web, al grafisme i a la formació,  impartint tallers de WordPress i sobre diferents temes d’informàtica i nivells.

Embolicada amb aquests temes informàtics per circumstàncies de la vida, he acabant fent de “mama” informàtica de moltes persones, i encara que mama.cat no va néixer exactament amb aquesta idea, al final ha resultat un nom encertat.

Al blog mama.cat, de forma periòdica genero continguts amb diferents formats sobre publicació web, consells, formació, notícies i qüestions relatives a WordPress, que et poden ajudar a impulsar a la Xarxa el teu projecte.

Si vols estar al cas de les meves publicacions subscriu-t’hi enviant la teva adreça email a través del formulari que trobaràs al marge dret d’aquest lloc.

A dalt de tot, trobaràs enllaços que et portaran a d’altres pàgines web on hi ha informació més detallada sobre el serveis que ofereixo en pàgines web, grafisme o formació.

Amb estudis universitaris, experiència en el sector del serveis informàtics, especialista en continguts multimèdia, amb extensos coneixements sobre la Web Social i convençuda que la formació no s’acaba mai, sóc una gran consumidora d’informació i de formació, sempre en constant aprenentatge.

Adapto el meu coneixement a les realitats, les circumstàncies i les necessitats de petits empresaris i professionals autònoms. Webmestre de diversos llocs, col·laboro donant-los recolzament en qüestions relacionades amb Internet, programes informàtics, Xarxes Socials i ordinadors.

Si vols passar a l’acció, pots escriure’m al CONTACTE d’aquest lloc, al correu hola@mama.cat, o bé trucant al 630 677 309.

També pots trobar mama.cat a:

O consultar el meu Currículum Digital
Disposo de l’Acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació, acTIC.


roselles1He recollit algunes de les floretes que m’han dedicat les persones per les quals he fet treballs.

Sé molt bé que, sense la lluminositat dels seus projectes, mama.cat no sería com és.

Moltes gràcies.

“La Sílvia Molera és una dona de les que no s’arronsen per res, pencaire com ningú, intel·ligent i amb aquella alegria, ha entrat a la nostra vida per a fer-nos-la més senzilla. Treballar amb la Sílvia és un gust. Gràcies a ella, tots els nostres “problemes” informàtics han desaparegut. Per a nosaltres tenir-la aprop és com tenir una “mama” que ens dissenya, programa i que ens ajuda a viatjar per les noves tecnologies.”

Mirna i Xavi Múrcia

“Bona professional de l’era digital. La Sílvia té solucions per tot: si necessites un web, si necessites tríptics, si et cal suport per a les gestions informàtiques, si de cop i volta necessites buscar una informació i no tens temps de fer-ho, etc. Sempre està ben disposada, és resolta i creativa.”

Marta Albaladejo Mur

“La Sílvia és una professional que equilibra a la perfecció la creativitat amb el saber adaptar-se a les demandes dels seus clients. A mi fa molts anys em va fer la web i ara he repetit”

Ada Castells

Si necessiteu un bloc amb WordPress per recomanar el vostre negoci, la vostra entitat o la vostra escola, demaneu-li a la Sílvia: una gran persona i una gran professional. Segur que el resultat us satisfarà plenament. Per saber-ne més: www.mama.cat”

Raül Massanella Quiles

“La Sílvia ha dissenyat la web d’UNED Garrotxa amb: – receptivitat i empatia respecte el que li demanàvem com a usuaris. – capacitat per fer la web dinàmica, funcional i actual. – treball participatiu, col·laborant activament amb nosaltres (disposa de personalitat proactiva). – …en definitiva, molt professional en aquest terreny.”

Marta Mallarach

La Silvia, ha fet la web de La Casanova, com la casa rural, és càlida, senzilla i harmònica, conjunta perfectament amb la casa, i transmet el  que volia comunicar.
Penso que aquest és el mèrit principal de la Silvia, saber captar el que és vol vendre o comunicar i poder arribar al públic que a qui va dirigit, amb qualitat, gust i disseny adequat, i sobretot amb un aire creatiu diferent del habitual,  això  fa el web atractiu, i conseqüentment comercialment “funciona”.

Montserrat Ballart

Passa a l'acció truca'm al 630 677 309 Escriu-me