Pàgina web nova per a mama.cat

portatil-mama

D’ara en endavant aquest lloc no tindrà actualitzacions o molt poques, podràs trobar-nos en el nou mama.cat on hem iniciat la nostra nova etapa blava.

Allà veuràs que seguim mantenint la nostra filosofia: crear pàgines web, fàcils de trobar, atractives, adaptatives a tots els dispositius, i en les què el client tingui un control total del seu lloc i a més que els preus siguin justos per a tothom.

Ens sentim orgullosos del nostre treball, integritat i dels resultats obtinguts.

Moltes gràcies a tots els que continueu confiant amb nosaltres.

joker2

Save

Save

Save

Projector Epson EB-475WI en venda

en-venda-projector-mail

He decidit llançar una ofensiva per terra, mar i aire, per intentar vendre un projector Epson EB-475WI que no utilitzo i que he utilitzat molt poc (tan sols 190 hores de les més de 4000 que duren les làmpades d’aquests aparells), el vaig comprar per fer-lo servir en la meva aula d’informàtica, però el poc temps que em deixen les pàgines web no ha permès que prosperés aquest projecte.

El projector en qüestió es aquest:

http://www.epson.es/es/es/viewcon/corporatesite/products/mainunits/overview/11509

Disposa de dos llapis interactius i el venc junt amb el kit de muntatge i amb altaveus de molta qualitat, es pot projectar sobre una taula esta indicat per la formació, projecta des de distancia curta i no fa ombres.

Així que si t’interessa o saps d’algú que li pugui interessar (persona, institució) posa’t en contacte amb mi.

Consulta un PDF amb més informació.

Des del lloc on dormen els cabirols

cabirol-dormint-wewb

Sense objectius impossibles definits, només a punt per resoldre l’immediat, donant un pas rere l’altre, amb obstinació, cada dia, sense defallir (o defallint i Sant Tornem-hi) i així, resulta que fa 20 anys que visc a Argelaguer.

Olorant el perfum de la userda acabada de segar, amb les orelles plenes dels pardals que sobrevolen els camps de cereal, mentre, giravolten com sagetes, les panxetes blanques de les orenetes i criden com possessos els falciots, elucubro com donar vida al meu hort del segon origen.

I es que la felicitat sinó la tenim amb poc no la tenim amb res, com diu l’home savi Miquel.

Noves publicacions

Vull donar-vos aquesta notícia que m’omple de satisfacció, es tracta de dues noves publicacions, una en paper i una altra en línia:

llibre-web-1llibre-web-2Ja esta disponible la segona edició revisada del llibre GUARIR de les Àvies Remeieres de la Garrotxa, per tant, totes les que us vau quedar sense el llibre ara teniu una nova oportunitat per aconseguir-lo.

D’altra banda, s’acaba de publicar el lloc web La Carne de Pasto, recomano que us entretingueu una estoneta navegant per les seves pàgines per conèixer aquest interessant projecte de gent compromesa amb una ramaderia basada en pastures, tant de bo s’encomani la idea!

lacarnedepasto
Dos projectes amb clars beneficis per a la salut de les persones.

Taller de WordPress personalitzat

MESTRES-PLASTICA-WEBUn taller de WordPress, en aquesta ocasió per a mestres de plàstica, amb la necessitat de tenir un lloc a Internet on ordenar els seus continguts i facilitar-ne l’accés als alumnes de forma senzilla. Al mateix temps, un espai on podran compartir treballs, projectes i idees.

També els pares podran consultar i estar ben informats sobre les tasques que tenen els seus fills d’aquesta assignatura.

Per a un mestre tenir un lloc a Internet, suposa:

  • Reconèixer el seu treball a la xarxa demostrant la seva utilitat pedagògica.
  • Ajuda a la generalització de l’ús de les TIC a l’aula.
  • Afavoreix espais d’opinió i debat.

Enhorabona a la Montse i la Laura per haver pres la decisió que la cultura digital és important per a la seva feina.

Pàgina 1 de 5812345...102030...Últim »
Passa a l'acció truca'm al 630 677 309 Escriu-me